Kadym (Ferdinand x Sorento) wist zich via de voorronde in Tolbert rechtstreeks te plaatsen voor de halve finale van de Pavo Cup in Ermelo. Met 81 punten had hij de hoogste score bij de 4 jarigen. Hij liet een hele goede verrichting zien waarbij vooral zijn mooie zelfhouding en schakelend vermogen zeer positief opvielen. Het is een heel compleet paard met drie goede basisgangen een prachtig model en een hele fijne instelling. Kadym is goedgekeurd bij het AES stamboek en in het bezit van Stal 104.

Naast Kadym hebben we tevens de Elite merrie Kiki (Ebony x Ferro) gepresenteerd. Ze liet een keurige verrichting zien maar ze is nog iets groen en mag daarom in het geheel nog iets aan gedragenheid winnen. Haar punten bleven nu steken rond de 7.5 wat niet genoeg is om rechtstreeks door te mogen naar de halve finale. Desalniettemin waren we voor nu heel tevreden en was het ook voor haar een hele leerzame ervaring.