Nadat de CK Flevoland afgelopen week een zonnig en succesvol eind kende met de Ebony dochter Lucero in de kopgroep verliep de finale van de CK Noord-Holland wederom zeer verdienstelijk, al moesten beide merries zich wel in de stromende regen presenteren.

Desalniettemin lieten Lalique (v. All at Once) en Lafurstinels (v. All at Once) zich heel goed zien en mochten ze zich opstellen op plek 3 en 4 en werden tevens uitgenodigd voor de NMK.  Beide merries zijn in het bezit van Stal 104.

De merrie Lady Lara (v. Vivaldi) eveneens van Stal 104 bracht het niet tot de kopgroep maar werd wel gepromoveerd tot Keur merrie. In Lelystad was er niet enkel succes voor de familie Hoogeslag wiens merrie Lucero (v. Ebony) het bracht tot in de kopgroep, de 3 jarige merrie Lentefleur (v. El Capone) werd eveneens voorlopig Keur. Lentefleur is in eigendom van Lysanne Eijlander.

Hieronder foto’s van de CK Flevoland. (links: Lucero, rechts: Lentefleur)