Sjak Laarakkers: 0031 (0)6 51563443 | Vai Bruntink: 0031 (0)6 43062272|info@stallaarakkers.nl
­

IBOP topper New Wendy (v. Ebony) naar 83 punten en NMK ticket!

De afgelopen week hebben we met meerdere paarden deelgenomen aan de IBOP te Sonnega. Uiteindelijk wisten drie merries te slagen voor hun test en met 83 en 81.5 punten was het vooral de nafok van Ebony die enorm positief opviel. De hoogste score was er voor New Wendy (Ebony x Krack C). Met een totaalscore van 83 punten voor de IBOP proef en 85 punten voor exterieur kwam ze op een prachtig totaal van 85/85 en kreeg ze tevens een uitnodiging voor de NMK. New Wendy is gefokt door Petra Groen en in eigendom van Cor en Astrid van Driel-de [...]

juli 3rd, 2021|

KWPN fokwaarden 2021, hoogste fokwaarde voor Ebony!!

Het KWPN publiceerde recent de nieuwe fokwaarden van 2021 en daarin wist onze hengst EBONY de hoogste score te behalen met een fokwaarde van 177!! Ebony weet met zijn nakomelingen op keuringen en aanlegtesten te overtuigen! Al meerdere nakomelingen wisten een score van meer dan 80 punten te behalen tijdens de IBOP en ook hebben er een aantal deelgenomen aan de NMK. In 2018 leverde hij ook verrichtingskampioen Knock Out. Hieronder enkele recente foto's van Ebony (Foto credits: Anniek de Wit/ Adw fotografie)

maart 20th, 2021|

Nieuwe aanwinst op stal! Barton VDL (v. Bordeaux)

Barton (Bordeaux x Sir Donnerhall I) is in eigendom van de VDL stud. Deze prachtige 5 jarige hengst is goedgekeurd bij Oldenburg en staat sinds enkele weken bij ons in training. We zijn heel blij met deze nieuwe aanwinst op stal! Binnenkort is er meer te zien van deze hengst in de online hengstenshow van de VDL Stud. Hieronder alvast enkele foto's gemaakt door Anniek de Wit van Adw fotografie.

maart 20th, 2021|

2020… twee toppaarden verkocht maar ook nieuwe talenten op stal!

2020 is voor iedereen een heel vreemd jaar geweest. We mogen ons nog gelukkig prijzen dat we onze dagelijkse werkzaamheden nog zo goed als mogelijk konden blijven uitvoeren waar dit voor vele andere bedrijven niet het geval is. Sportief gezien hebben we nog nooit zo'n rustig jaar meegemaakt. Dit komt voornamelijk door de coronacrisis maar ook door de verkoop en het vertrek van enkele van onze toppaarden. Als eerste werd de zeer getalenteerde merrie Halesta verkocht naar Helgstrand Dressage en enkele maanden later wisselde ook Cum Laude van eigenaar. Cum Laude zal zijn verdere carriere voortzetten bij Maura Knipscheer. Dit [...]

januari 13th, 2021|

Ebony op de cover van de Hengstenkalender 2021

De hengstenkalender 2021 heeft dit keer een wel heel bijzonder covermodel namelijk onze eigen hengst Ebony! Verder staat ook Cum Laude dit jaar weer in de kalender. Zowel de coverfoto als de hoofdfoto van Ebony en Cum Laude zijn gemaakt door Liselotte Schuppers, die voornamelijk bekendheid kreeg met haar project 'beautifulblack' waarbij ze zwarte hengsten op de foto zet. De rijfoto's zijn gemaakt door onze vaste fotograaf Anniek de Wit van Adw fotografie.

oktober 25th, 2020|

Halesta wint overtuigend haar Lichte Tour debuut met 71.2%

De afgelopen maanden heeft Halesta veel progressie gemaakt. Voor de wedstrijd stop had ze al enkele goede ZZ-zwaar proeven gelopen en we vonden haar nu wel klaar voor de overstap naar de Lichte Tour. Ze liet tijdens de subtopwedstrijd in Boijl al een hele solide proef zien. Ze toont in alles veel aanleg en we denken dat dit straks ook zeker een paard is voor het zware werk. Haar proef werd beloond met 71.2% wat haar de overwinning in de PSG opleverde.

juli 16th, 2020|