Sjak Laarakkers: 0031 (0)6 51563443 | Vai Bruntink: 0031 (0)6 43062272|info@stallaarakkers.nl
­

Eerste nakomelingen Pitch Perfect geboren 💙💗

De afgelopen weken zijn de eerste veulens van Pitch Perfect gebeuren. Wat zijn we blij om te zien hoe hij zijn looks, beweging en geweldige karakter doorfokt 🤩🥰😍

april 19th, 2024|

Total Revival & Danny Boy goedgekeurd bij het NRPS stamboek ✨

Total Revival (Totilas x Jazz) en Danny Boy (Dreamboy x Tolando) zijn afgelopen zaterdag in Dronten goedgekeurd bij het NRPS Stamboek! Total Revival, in eigendom van Dhr. Knauf uit Duitsland zal bij ons in training blijven en beschikbaar zijn voor de fokkerij. Danny Boy (voorheen genoemd Renaissance) is verkocht naar Tsjechië. We wensen de nieuwe eigenaren heel veel succes en plezier met deze hengst!

maart 25th, 2024|

Barton VDL wint PSG in Sonnega 🥇

Zaterdag 16 maart kwamen Vai en Barton VDL weer aan start in de PSG na 2 maanden thuis te hebben getraind. Hij liep een fijne proef in Sonnega en won de rubriek met 67,7%. Bij 1 jury behaalden ze zelfs 70%!

maart 25th, 2024|

Orion (v. Ulbrân) reservekampioen tijdens Friesian Talent Cup 💥🥈

Een fantastisch wedstrijddebuut voor Vai tussen de Friese paarden! Tijdens de KFPS hengstenkeuring reed Vai de hengst Orion af Sortemosegaard (Ulbrân x Hessel) naar het reservekampioenschap tijdens de Friesian Talent Cup. De getalenteerde hengst viel op door zijn goede galoppade en toonde veel expressie in draf. De goede prestaties van de selectiedag en de halve finale wist hij tijdens de finale voort te zetten! Orion is in eigendom van Age en Marieke Okkema - Stal de Mersken.

januari 14th, 2024|

Oletaire behaald 6e plaats tijdens halve finale Subli Cup 💪🏼

Zaterdag vond de halve finale van de Subli Cup plaats te Harmelen. Hier mocht Oletaire (Ebony x Westpoint) aan start komen. In een heel sterk deelnemersveld behaalde zij een mooie 6e plaats!

december 10th, 2023|

5 Nieuwe Elite merries tijdens IBOP Luttenberg 💥

Dinsdag 31 oktober werden hele mooie resultaten behaald tijdens de IBOP te Luttenberg. Alle 5 merries die we aan start brachten werden Elite verklaard! * Party Time S (v. Le Formidable) onder het zadel bij Vai en in eigendom van Dan en Gina Ruediger/ Sonnenberg Farm, LLC was de beste van de dag met 84.5 pnt * Norah Jones (v. Indian Rock) onder het zadel bij Vai en in eigendom van H. Veurink te Bergentheim had een mooie score van 80 pnt in de test. * Osyra-Dine (v. Glock's Toto jr.) onder het zadel bij Vai en in eigendom van [...]

november 4th, 2023|