Sjak Laarakkers: 0031 (0)6 51563443 | Vai Bruntink: 0031 (0)6 43062272|info@stallaarakkers.nl
­

Pitch Perfect nakomelingen vallen op tijdens CK Overijssel te Nieuwleusen 🏆

Urban Legend wordt kampioen van de hengstveulens en overall reservekampioen tijdens de CK Overijssel! Ook merrie veulen U Perfect Katushka mocht haar kwaliteiten laten zien en werd reservekampioen van de merrie veulens. Nummer 4 van de merrieveulens was wederom een nakomeling van Pitch Perfect: Up to Date (eigenaar J. Brak te Noordwolde).

juli 15th, 2024|

Drie merries scoren 80 of meer punten tijdens de PAVO cup voorselectie 🤩💪🏼

Met drie merries door naar de halve finale van de PAVO cup! Olympia (v. Ebony) liep naar een ex aequo 2e plaats in de 5 jarigen rubriek met een super score van 82 punten. Netina (v. Glamourdale) was pas voor de derde keer van huis maar werd heel knap 3e bij de 6 jarigen met 80 punten. Oletaire (v. Ebony) liep eveneens naar 80 punten tijdens de selectie in Exloo en is daarmee ook door naar de halve finale bij de 5 jarigen.

juli 15th, 2024|

📌 11 mei open dag & presentatie hengsten Stal Laarakkers 📌

Zaterdag 11 mei vanaf 14u is iedereen welkom op onze prachtige locatie in Vledderveen tijdens de open dag & presentatie van de goedgekeurde hengsten 🤩 Deze middag zullen de goedgekeurde hengsten op ons station tijdens een training zich laten zien vanaf 14:30 💪🏼✨ ▫️Pitch Perfect (Kwpn & Oldenburg ggk) ▫️Barton VDL (Oldenburg ggk) ▫️Total Revival (Nrps & Oldenburg ggk) Er zal veel tijd zijn voor discussie en in een gemoedelijke sfeer gesproken worden over fokkerij en trainingsmethoden! Daarnaast zullen er nog meerdere veulens van Pitch Perfect getoond worden 😍🔥 U komt toch ook? 📍Boergrup 23, Vledderveen

april 30th, 2024|

De eerste veulens van Pitch Perfect lijken zeer veelbelovend! (zie foto’s )

De eerste veulens van Pitch Perfect zijn inmiddels geboren en dit ziet er heel veelbelovend uit. Ze hebben allen veel front en een prachtig hoofd en veel souplesse in beweging. Daarnaast zijn het hele lieve en nieuwsgierige veulens waarmee ze ook het karakter van Pitch lijken te hebben geërfd. Hieronder foto's van enkele veulens.

april 30th, 2024|

Total Revival & Danny Boy goedgekeurd bij het NRPS stamboek ✨

Total Revival (Totilas x Jazz) en Danny Boy (Dreamboy x Tolando) zijn afgelopen zaterdag in Dronten goedgekeurd bij het NRPS Stamboek! Total Revival, in eigendom van Dhr. Knauf uit Duitsland zal bij ons in training blijven en beschikbaar zijn voor de fokkerij. Danny Boy (voorheen genoemd Renaissance) is verkocht naar Tsjechië. We wensen de nieuwe eigenaren heel veel succes en plezier met deze hengst!

maart 25th, 2024|

Barton VDL wint PSG in Sonnega 🥇

Zaterdag 16 maart kwamen Vai en Barton VDL weer aan start in de PSG na 2 maanden thuis te hebben getraind. Hij liep een fijne proef in Sonnega en won de rubriek met 67,7%. Bij 1 jury behaalden ze zelfs 70%!

maart 25th, 2024|