Sjak Laarakkers: 0031 (0)6 51563443 | Vai Bruntink: 0031 (0)6 43062272|info@stallaarakkers.nl
­

Orion (v. Ulbrân) reservekampioen tijdens Friesian Talent Cup 💥🥈

Een fantastisch wedstrijddebuut voor Vai tussen de Friese paarden! Tijdens de KFPS hengstenkeuring reed Vai de hengst Orion af Sortemosegaard (Ulbrân x Hessel) naar het reservekampioenschap tijdens de Friesian Talent Cup. De getalenteerde hengst viel op door zijn goede galoppade en toonde veel expressie in draf. De goede prestaties van de selectiedag en de halve finale wist hij tijdens de finale voort te zetten! Orion is in eigendom van Age en Marieke Okkema - Stal de Mersken.

januari 14th, 2024|

Oletaire behaald 6e plaats tijdens halve finale Subli Cup 💪🏼

Zaterdag vond de halve finale van de Subli Cup plaats te Harmelen. Hier mocht Oletaire (Ebony x Westpoint) aan start komen. In een heel sterk deelnemersveld behaalde zij een mooie 6e plaats!

december 10th, 2023|

5 Nieuwe Elite merries tijdens IBOP Luttenberg 💥

Dinsdag 31 oktober werden hele mooie resultaten behaald tijdens de IBOP te Luttenberg. Alle 5 merries die we aan start brachten werden Elite verklaard! * Party Time S (v. Le Formidable) onder het zadel bij Vai en in eigendom van Dan en Gina Ruediger/ Sonnenberg Farm, LLC was de beste van de dag met 84.5 pnt * Norah Jones (v. Indian Rock) onder het zadel bij Vai en in eigendom van H. Veurink te Bergentheim had een mooie score van 80 pnt in de test. * Osyra-Dine (v. Glock's Toto jr.) onder het zadel bij Vai en in eigendom van [...]

november 4th, 2023|

2e plaats voor Barton VDL tijdens Subtop Dressuur Weekend Tolbert

Afgelopen weekend vond het super georganiseerde Subtop Dressuur Weekend weer plaats in Tolbert! Barton VDL kwam aan start in de PSG & Ebony mocht deelnemen in de Grand Prix. Na een druk dekseizoen behaalde de nog maar 7-jarige Barton VDL een 2e plaats! Ebony liep met een fijne proef naar 68,9%.

september 5th, 2023|

Oletaire wint & Olympia wordt 3e tijdens PAVO Cup selectie!

Tijdens de PAVO Cup selectie in Tolbert kwamen we met twee 4-jarige Ebony dochters aan start! Oletaie (Ebony x Westpoint) behaalde een 1e plek met 86 punten (eigenaar fam. Hoedemaker/Bos). Een 3e plaats was er voor Olympia (Ebony x Blue Horse Zatchmo) met een score van 84 punten (eigenaren Stal Laarakkers & Liisa en Mike Kirkwood).

juli 26th, 2023|

6 Elite & 2 Ster merries tijdens IBOP Sonnega 🤩💥

Donderdag 29 juni zijn we met maar liefst 9 paarden naar de IBOP te Sonnega gegaan, waarvan 3 eigen merries. Het was een succesvolle dag met 6 Elite merries en 2 Ster merries! Onze eigen merrie Polkatushka (Kilimanjaro x Ebony) behaalde 83 punten en de NMK merrie Okatushka (Cum Laude x Ebony) slaagde met 81 punten! De paarden die we getraind en voorgesteld hebben welke slaagden voor de IBOP waren: - Oghita (v. Ebony) van fam. van Beest en vd Leur - Onassis PP (v. Escamillo) in gezamenlijk eigendom met Mario Vargas - Pinella DH (v. Dettori) van Jeannet Koehorst [...]

juli 2nd, 2023|