Sjak Laarakkers: 0031 (0)6 51563443 | Vai Bruntink: 0031 (0)6 43062272|info@stallaarakkers.nl
­

Mooie resultaten tijdens voorselectie Subli Cup Tolbert!

De twee 5 jarige merries Oletaire & Olympia kwamen aan start tijdens de voorselectie van de Subli Cup in Tolbert gisteren. Oletaire liep naar een super 2e plaats met 78,2% en Olympia behaalde een 3e plaats met 78%!

september 2nd, 2024|

Drie finale plaatsen tijdens PAVO cup 2024!

Zaterdag tijdens de halve finale van de PAVO Cup kwamen we met drie merries aan start. Netina (Glamourdale) liep pas haar 4e wedstrijd en behaalde een 7e plek bij de 6 jarigen met 82,2%. Oletaire (Ebony) behaalde een hele mooie score van 82,6% bij de 5 jarigen en werd daarmee 10e. Olympia (Ebony) deed er bij de 5 jarigen een schepje bovenop en liep naar een prachtige 6e plek met een super score van 83,6%. Alle merries behaalden een finale plek op zondag!

september 2nd, 2024|

Pitch Perfect nakomelingen vallen op tijdens CK Overijssel te Nieuwleusen 🏆

Urban Legend wordt kampioen van de hengstveulens en overall reservekampioen tijdens de CK Overijssel! Ook merrie veulen U Perfect Katushka mocht haar kwaliteiten laten zien en werd reservekampioen van de merrie veulens. Nummer 4 van de merrieveulens was wederom een nakomeling van Pitch Perfect: Up to Date (eigenaar J. Brak te Noordwolde).

juli 15th, 2024|

Drie merries scoren 80 of meer punten tijdens de PAVO cup voorselectie 🤩💪🏼

Met drie merries door naar de halve finale van de PAVO cup! Olympia (v. Ebony) liep naar een ex aequo 2e plaats in de 5 jarigen rubriek met een super score van 82 punten. Netina (v. Glamourdale) was pas voor de derde keer van huis maar werd heel knap 3e bij de 6 jarigen met 80 punten. Oletaire (v. Ebony) liep eveneens naar 80 punten tijdens de selectie in Exloo en is daarmee ook door naar de halve finale bij de 5 jarigen.

juli 15th, 2024|

📌 11 mei open dag & presentatie hengsten Stal Laarakkers 📌

Zaterdag 11 mei vanaf 14u is iedereen welkom op onze prachtige locatie in Vledderveen tijdens de open dag & presentatie van de goedgekeurde hengsten 🤩 Deze middag zullen de goedgekeurde hengsten op ons station tijdens een training zich laten zien vanaf 14:30 💪🏼✨ ▫️Pitch Perfect (Kwpn & Oldenburg ggk) ▫️Barton VDL (Oldenburg ggk) ▫️Total Revival (Nrps & Oldenburg ggk) Er zal veel tijd zijn voor discussie en in een gemoedelijke sfeer gesproken worden over fokkerij en trainingsmethoden! Daarnaast zullen er nog meerdere veulens van Pitch Perfect getoond worden 😍🔥 U komt toch ook? 📍Boergrup 23, Vledderveen

april 30th, 2024|

De eerste veulens van Pitch Perfect lijken zeer veelbelovend! (zie foto’s )

De eerste veulens van Pitch Perfect zijn inmiddels geboren en dit ziet er heel veelbelovend uit. Ze hebben allen veel front en een prachtig hoofd en veel souplesse in beweging. Daarnaast zijn het hele lieve en nieuwsgierige veulens waarmee ze ook het karakter van Pitch lijken te hebben geërfd. Hieronder foto's van enkele veulens.

april 30th, 2024|