Accommodatie

Stal Laarakkers is sinds september 2016 gevestigd in Vledderveen dit ligt op de grens van de drie noordelijke provincies Drenthe, Friesland en Overijssel. De omgeving staat bekend om zijn prachtige natuur en pittoreske dorpjes als Havelte, Vledder, Diever en Dwingeloo. De bereikbaarheid is tevens goed want het is slechts 10 km vanaf de snelweg. Al met al is het een bijzonder fijne omgeving om te wonen en werken.

De accommodatie beschikt over een ruime geïsoleerde binnenhal met daaromheen 27 stallen en twee wasplaatsen. De sfeervolle kantine biedt een uitstekend uitzicht op de rijbaan. De hengsten verblijven in een aparte hengstenstal met bijbehorende dekruimte en laboratorium. In deze stal bevinden zich ook 4 wasplaatsen, 1 solarium en een ruime zadelkamer. Verder hebben we een indoor en outdoor longeercirkel en daarnaast ook nog een cirkel op de harde bodem. Naast de indoor rijbaan hebben we ook een 20 x 60 dressuurpiste met een eb en vloed bodem.

Naast deze faciliteiten hebben we ook een overdekte 6-paards stapmolen en een apart ruim opgezet gastenverblijf.

We vinden het belangrijk om de paarden veel beweging te geven dus er is ook volop gelegenheid om buiten te komen in de paddocks of één van de weilanden. Voor de hengsten zijn er drie aparte paddocks in een extra hoge omheining. Voor de omheining is enkel gebruik gemaakt van hout en safety fence om het zo veilig mogelijk te maken.