Het afgelopen weekend was de KWPN hengstenkeuring in Den Bosch. Het is dit jaar heel succesvol verlopen en zowel Cum Laude als All at Once zijn uitgenodigd voor het 5 daagse verkorte onderzoek bij het KWPN. Beide hengsten zullen hier getest worden op hun stalgedrag en hopelijk zullen ze dit voorjaar dan definitief hun KWPN goedkeuring ontvangen. Cum Laude is in gedeeld eigendom van Stal Laarakkers en Stal 104 en All at Once is gefokt en in eigendom van Stal 104.

Na de 3e bezichtiging was er ook nog een presentatie onder het zadel. Beide hengsten komen uit in de Lichte Tour en ze lieten zich tijdens de presentatie heel goed zien.

Voor Ebony was er tevens succes want ook dit jaar heeft hij wederom een zoon aangewezen gekregen voor het verrichtingsonderzoek. Luxor (v. Ebony) is gefokt en in eigendom van de familie Hoogeslag en zal nu klaargemaakt worden voor het verrichtingsonderzoek. Tijdens de presentatie van de nieuwe jaargang KWPN hengsten liet Knock Out (v. Ebony) zijn kwaliteiten zien onder Jeanine Nieuwenhuis. Knock Out werd vorig jaar verrichtingstopper tijdens het voorjaarsonderzoek.