Vorig jaar liep Ebony na de hengstenshows een lichte blessure op waardoor hij enige tijd niet meer op concours is verschenen.  We hebben ruim de tijd genomen voor zijn revalidatie en hij is inmiddels weer op volle kracht. Hij maakte vandaag zijn rentree in Vorden en wist daarbij de PSG rubriek te winnen.

Het gevoel was vandaag heel goed. Hij bleef goed geconcentreerd en er was veel controle in de proef. Ebony bleef steeds mooi bovenin en hij heeft de laatste tijd veel aan draagkracht gewonnen. De beoordeling was wat wisselend met scores tussen de 63% en de 71%. Al met al wel voldoende voor de overwinning en het belangrijkste is dat we zelf met een goed gevoel huiswaarts konden en dat de eerste stap weer is gezet.

Hieronder wat prachtige foto’s gemaakt door Anniek de Wit/ ADW fotografie en Lysanne Eijlander / Le-fotografie.