De elegante merrie Karabel (v. Ebony) liep naar een prachtige score van 85.5 punt tijdens haar IBOP proef in Tolbert. Karabel is een dochter van de succesvolle Darabel en de hengst Ebony. Karabel is recent verkocht aan Dan en Gina Ruediger van de Sonnenberg Farm te USA en zal de aankomende jaren nog bij ons in training blijven voor de sport en het spoelen van embryo’s.

Karabel liet een hele goede verrichting zien waarbij haar rijdbaarheid zelfs beloond werd met een 9. Op alle overige onderdelen werd ze gewaardeerd met een 8.5 wat een totaalscore van 85.5 punten opleverde, hiermee was ze de beste dressuurmerrie van de dag. Er was overigens nog meer succes voor Ebony want de merrie Kurella B (Ebony x Krack C) liep onder Nienke Wulff naar een mooie score van 78 punten en behaalde hiermee net als Karabel het Elite predicaat.