Ieder jaar gaan we eind December naar Zuidbroek met 1 of meerdere paarden om daar deel te nemen aan het prachtige indoor concours IICH Groningen. Aangezien je slechts 1 paard per rubriek mocht starten hebben we dit jaar enkel Darabel meegenomen in de Lichte Tour rubriek.

Darabel boekte een hele royale zege in de PSG proef met 71.6%. Ze liet een hele mooie proef zien met prachtige pirouettes en series en alle 5 de juryleden zaten mooi op 1 lijn wat de beoordeling betreft. De beste 5 combinaties namen ’s avonds deel aan de kür op muziek.  Hier deed Darabel er nog een schepje bovenop en liet ze een fantastische kür zien. Geheel aan het eind van de proef voelde ze iets vermoeid aan maar het is ook een behoorlijke prestatie twee van zulke proeven op 1 dag. De eindscore bedroeg een ruime 75% wat wederom genoeg was voor een ruime overwinning.

Darabel krijgt nu eerst een weekje wat rust en basiswerk en daarna pakken we de draad weer op in onze training richting de zware tour.