We hebben dit jaar een goede groep jonge paarden waaronder de aangewezen hengst One of a Kind (v. Imposantos) en de 3 jarige ruin Orlando (v. Blue Horse Kingston) die zich eerder dit jaar al lieten zien op de hengstenkeuring. (foto 1 en 2).

Maar ook de merries lijken dit jaar veelbelovend. De vosmerrie Olympia W (Ebony x Blue Horse Zatchmo) hebben we als veulen gekocht bij de fokker B. Wezenberg en hebben we geheel in eigendom evenals de zelf gefokte schimmelmerrie Okatushka (Cum Laude x Ebony). Beide merries worden klaargemaakt voor de keuring en/of IBOP. (foto 3 en 4)

Daarnaast hebben we recent aangekocht de merrie Onassis (Escamillo x Florencio). Deze merrie hebben we in gezamenlijk eigendom met Mario Vargas van Tejas Verdes Dressage Horses. Ook deze merrie wordt momenteel getraind voor het keuringsseizoen. (foto 5 en 6)

De 4 jarige merrie Netina (Glamoudale x Dreamboy) hebben we in gezamenlijk eigendom met Sonnenberg Farm te USA en de merrie Nature Ceroon (Expression x Oscar) hebben we in gezamenlijk eigendom met de gebroeders van Norel te Wapenveld. (foto 7 en 8).