2020 is voor iedereen een heel vreemd jaar geweest. We mogen ons nog gelukkig prijzen dat we onze dagelijkse werkzaamheden nog zo goed als mogelijk konden blijven uitvoeren waar dit voor vele andere bedrijven niet het geval is.

Sportief gezien hebben we nog nooit zo’n rustig jaar meegemaakt. Dit komt voornamelijk door de coronacrisis maar ook door de verkoop en het vertrek van enkele van onze toppaarden. Als eerste werd de zeer getalenteerde merrie Halesta verkocht naar Helgstrand Dressage en enkele maanden later wisselde ook Cum Laude van eigenaar. Cum Laude zal zijn verdere carriere voortzetten bij Maura Knipscheer.

Dit was voor ons zeker even slikken maar het hoort ook bij ons vak. Beide paarden waren in gedeeld eigendom met Stal 104. De Pavo Cup finale kon dit najaar niet doorgaan en er was ook geen nieuwe data in het vooruitzicht en zodoende is er besloten dat Jatilinda naar de stal van 104 zou verhuizen. Het lag in de planning dat zij na de finale zou vertrekken maar we hebben besloten hier niet op te wachten en ze wordt nu rustig voorbereid op een toekomst met Lara in de sport.

We zijn druk bezig met het verfrissen van onze site en in de loop van volgende week hopen we onze nieuwe paarden online te hebben gezet.

Click edit button to change this text.