Wat een succesvolle dagen op de hengstenkeuring in Den Bosch. Majestic Taonga (Glocks Toto jr x Jamsession Taonga v. Jazz) viel op met zijn mooie model en geweldige bewegingstechniek. Deze gitzwarte hengst werd niet enkel aangewezen voor het verrichtingsonderzoek maar tevens ook geprimeerd. Majestic Taonga is in gezamenlijk eigendom van Stal 104 en Helgstrand Dressage.

Onze eigen hengst Miracle (v. Ebony uit Engel D’ottie v. Vivaldi) werd tevens aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Zo heeft Ebony ook dit jaar weer een aangewezen zoon. Een hele knappe prestatie!

De Ferdinand zoon Milano CLD van Courtney Delport bracht het tot de 2e bezichtiging en wisselende vervolgens in de KSS veiling van eigenaar. Milano beschikt over drie hele fijne gangen en we denken dat de nieuwe eigenaar veel plezier gaat beleven aan deze fijne hengst.