Jatilinda wist vorig jaar de Horsefood Competitie op haar naam te schrijven en ook dit jaar gaan we wederom een gooi doen naar de titel. Het afgelopen weekend behaalde ze een 1e plaats in de voorronde in Berkel-Enschot met ruim 83 punten en o.a. een 9.5 voor haar draf.

Een dag later was de grote groep van ruim 80 vierjarigen aan de beurt. We hebben deze dag meegenomen de hengst Kadym en de merrie Karabel. Kadym (v. Ferdinand) is in eigendom van Stal 104 en Karabel (v. Ebony) is in eigendom van Dan en Gina Ruediger van Sonnenberg Farm te USA. Beide paarden lieten zich uitstekend zien en met een score van 81.1 voor Kadym en 78.4 voor Karabel liepen ze beiden in de top 10.

Zondag 31 maart staat voor alle drie de paarden de finale op de planning. De finale wordt tevens verreden in Berkel-Enschot.