Gisteren vond in Bronneger de stamboekkeuring plaats voor onze 3 jarige Jewel, deze charmante merrie is een nakomeling van Vivaldi uit de keur pref prest merrie Orchidee DBI van Ferro. Jewel hebben we in gedeeld eigendom met Sjak zijn zus Rian van Haaren en familie.

Het KWPN sprak lovende woorden over Jewel:
“De hoogste totaalscore, 80 voor exterieur en 85 voor beweging konden we kwijt aan Jewel, een hele jeugdige dochter van Vivaldi, die met haar 1.71 m royaal ontwikkeld was. Ze beschikte over zeer veel uitstraling. Haar achterbeen was even wat gebogen, maar ze gebruikte het op de goede manier en toonde in beweging opvallend veel souplesse en steeds een mooie houding. Een heel compleet dressuurpaard.” 

Met deze prestatie van Jewel heeft de moeder Orchidee DBI het preferent certificaat verdiend. Er was deze dag ook succes voor Darabel, haar dochter Jarabel (v. Charmeur) werd ster verklaard en zodoende is Darabel, al op haar eerste 3 nakomelingen, preferent.