De getalenteerde 3 jarige merrie Jatilinda (v. All at Once) komt uit de Keur Pref Sport merrie Atilinda (v. Negro). Atilinda was zelf zeer succesvol op PSG niveau en zij is tevens de moeder van de kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2017 Jameson RS2.

Jatilinda liet een zeer goede verrichting zien en behaalde een totaalscore van 87 punten. Op de site van het KWPN werd ze door KWPN inspecteur Bart Henstra als volgt omschreven: “Dit is een paard met een ongekende balans. Ze heeft heel veel techniek in het draven en is daarin mooi naar boven, met een goed achterbeengebruik en veel lichaamsgebruik. Daarnaast is ze fijn te rijden. Gewoon een superfijn beest!”

Jatilinda is in eigendom van Stal 104 te Wijdewormer. Eerder dit jaar zijn er 2 embryo’s gespoeld van Jatilinda en Cum Laude (v. Apache). Jatilinda zal 22 Juli deelnemen aan de CK te Middenbeemster.

Naast Jatilinda slaagden tevens de Negro x Spielberg van Stal 104 voor haar IBOP met 77.5 punten. Deze merrie werd voorgesteld door onze amazone Anja Prop evenals de Everdale x Rousseau van A Dijk te Donderen. De grootramige dochter van Everdale behaalde een totaalscore van 75 punten.