Vandaag werd in Kootwijkerbroek de finale verreden van de VSN trofee. Hier strijden 3 jarige dressuur- en springpaarden om de titel van VSN Kampioen 2016. Wij hebben deelgenomen met de royale en zeer sterk bewegende hengst Illusion (v. Florencio). Illusion is in eigendom van Stal 104 en Reesink Horses. Het is een hengst met veel kracht en zelfhouding en daarnaast heeft hij een super meewerkend karakter.

In de eerste ronde liet hij zich van zijn beste kant zien en scoorde hij op alle gangen hoog waarbij hij zelfs een 9 kreeg voor de stap. Hij ging de gehele dag aan de leiding en de 2e ronde, het overrijden, is de beslissende ronde. De juryleden bestonden uit Eva Moller en Dr. Ulf Moller. Eva Moller heeft tijdens het overkampen de hoogste 5 paarden na de 1e ronde overgereden. Illusion was tijdens het overrijden een klein beetje fit ook al had hij ’s ochtends ook al een presentatie gelopen. Hij kreeg een 9 voor het overrijden maar de getalenteerde Wynton zoon gereden door Bart Veeze kreeg een half punt meer en kwam daardoor nipt voor Illusion in de eindstand.

Al met al een bijzonder mooi resultaat en we zijn erg blij met de ontwikkeling van Illusion. Hierbij enkele foto’s gemaakt door onze vaste groom en tevens fotograaf Anniek de Wit.