Sinds we in Augustus de sleutel van ons nieuwe bedrijf kregen is er enorm veel werk verzet. De molenkoning heeft 27 nieuwe voorfronten geplaatst, een nieuwe 6 paards molen en een overdekte longeercirkel, de bodem van de binnenbak is geheel vernieuwd, Freddy Naberink heeft spiegels geplaatst over de gehele korte zijde van de rijbaan, Rutjes heeft een nieuwe omheining gezet voor de paddocks en weilanden, de kantine is volledig opgeknapt en opnieuw ingericht en er is enorm veel schilderwerk verzet. We zijn enorm trots dat dit allemaal in zo’n kort tijdsbestek gerealiseerd kon worden en dat is vooral omdat we heel veel hulp hebben gehad van vrienden en familie om ons heen.

We hebben enige tijd geleden het goede nieuws ontvangen dat de vergunning voor een nieuwe paardenstal met intern 6 hengstenstallen, wasplaatsen, een grote zadelkamer en een dekruimte is toegezegd en daarnaast mogen wij ook een overdekte kapschuur plaatsen en onze 20 x 60 buitenpiste. We hopen hier in januari mee te kunnen starten.

Er zijn ook vele kleinere klussen gedaan zo heeft Jos Plaizier in de kantine en het gastenverblijf nieuwe keukens en vloeren geplaatst en onze vaste werknemer Albert van der Veen heeft zich fantastisch ingezet om alles rondom het bedrijf zo mooi mogelijk te maken. Zo heeft hij een bloemenperk aangelegd en in samenwerking met mijn vader en vele anderen is er een nieuwe beukenhaag gezet rondom de buitenpaddocks en er is een verharde cirkel aangelegd zodat wij als het nodig is de paarden ook op een harde ondergrond kunnen testen.