Het afgelopen weekend is succesvol verlopen. Op vrijdagavond werd in Wezep het Freestyle Festival georganiseerd waarbij Stichting Pijn bij Kanker centraal stond. De ambassadeur van deze stichting Ernst Daniel Smid was aanwezig als gastjury. Tezamen met dhr. D. de Haas en dhr. H. van Hall jureerde dit koppel alle kuren die werden verreden. Darabel nam deel aan deze competitie en mocht zich uiteindelijk als overall winnaar opstellen. Ze liet een mooie kur op Inter 1 niveau zien op muziek van Coldplay gemaakt door Anne Boogman. Het was een mooie avond met veel publieke belangstelling.

Vandaag zijn we met 3 paarden naar CH Eext gegaan. Ook dit concours was erg mooi opgezet en door de nieuwe zandbodem trok het  concours vele deelnemers in de subtop. Willy Wonka is al enige tijd in ons bezit tezamen met Stephan Wensing en vandaag maakte hij zijn debuut in de Inter 2 onder Vai. We waren voor een eerste keer bijzonder tevreden maar er zijn ook nog tal van verbeterpunten. We zullen hiervoor wat wedstrijdritme op moeten doen. Het is in ieder geval een paard met een goede instelling en veel kwaliteit in de zware oefeningen. De score van ruim 64% was vandaag voldoende voor de overwinning.

De merrie Donna-d (v. Sorento) van de familie Dijk uit Enschede was vandaag voor de tweede keer mee. Ze liep alweer een betere proef en met 66% werd ze mooi 2e in de PSG. De hengst Cum Laude was mee om te trainen en liep ook erg fijn. Anniek de Wit heeft vandaag weer wat prachtige foto’s gemaakt van alle paarden.