Zowel I’actrice als Irabel wisten door te dringen tot de kopgroep op de NMK. I’actrice toonde haar geweldige draf en kwam hiermee op een prachtige 3de plaats en Irabel wist onlangs wat pech eerder op de dag toch een zeer verdiende plek in de top 8 te bemachtigen.

De dag verliep niet helemaal volgens planning voor Irabel (v. Charmeur). Bij aankomst in de stal bleek haar knie behoorlijk gezwollen te zijn. Ze had er gelukkig geen last van in het lopen maar we hebben haar heel veel moetene stappen en koelen om de zwelling iets af te laten zakken. Ze kwam hierdoor niet echt een de benodigde rust toe waardoor ze wat matter was dan tijdens de centralen keuring in Noord-Holland. Gelukkig liet ze alsnog wel zien over zeer veel kwaliteit te beschikken maar we moesten vandaag even genoegen nemen met een keurige 8de plaats in de kopgroep. Irabel is in eigendom van Stal 104 en het is een dochter van de succesvolle merrie Darabel die tevens bij ons in training staat.

I’actrice (v. Don Tango) is van VDL stud en Jackie Eckhaus uit Amerika. Deze krachtpatser heeft ontzettend veel afrduk in het lopen. Ze liep keer op keer met power door de baan en ze kwam op een verdiende 3de plaats in de kopgroep. Deze 3 jarige merrie liep eerder dit jaar al naar een hele mooie IBOP score van 84.5 punten. Ze is momenteel drachtig van Geniaal.