Afgelopen zaterdag was de 2e selectiewedstrijd van de Bonfix competitie in Wezep. Ebony deed goede zaken door de PSG te winnen met een score van net geen 70%. Hij liet een hele goede proef zien met veel expressie in de draftour. Hij kreeg hiervoor dan ook enkele negens. De 3e en tevens laatste selectiewedstrijd wordt 1 juni verreden en als het te combineren valt met de presentatie van Cum Laude in Ermelo (goedkeuring KWPN) dan zullen we hieraan wederom deelnemen met Ebony.

Om in aanmerking te komen voor de winst van de Bonfix competitie dien je aan minimaal twee selectiewedstrijden deel te nemen. Vanwege de volle agenda van zowel Ebony als Cum Laude de afgelopen weken/ maanden hebben we besloten om dit jaar niet onze pijlen te richten op het NK maar enkele mooie nationale en internationale wedstrijden te rijden verspreid over het zomerseizoen.