Afgelopen zondag was de finale van de Horsefood Competitie. Jatlinda (v. All at Once) wist deze competitie vorig jaar te winnen en ze was dit jaar wederom overtuigend de beste. Tijdens de presentatie liet ze zich super zien en ze behaalde een score van 86,7% waarmee ze aan de leiding ging. In de 2e ronde werden de beste drie paarden overgereden door Emmelie Scholtens. Emmelie reed heel fijn weg met de kwaliteitsvolle merrie en ze vond de merrie in vergelijking met vorig jaar ook alweer sterk vooruitgegaan. Ze gaf aan dat ze heel fijn had gereden en ze gaf hiervoor dan ook het maximale cijfer; een tien!

Met deze score erbij was Jatilinda overtuigend de beste bij de vijfjarigen en mocht ze zich voor het 2e achtereenvolgende jaar als eerste opstellen.

Bij de vierjarigen hadden we ook 2 ijzers in het vuur. De zwarte merrie Karabel (v. Ebony) en de voshengst Kadym (v. Ferdinand). Beide paarden lieten zich heel goed zien en liepen beiden in de top 8. Kortom een mooie prestatie van alle paarden!