Het was vandaag een bijzondere dag. Kynona (v. Cum Laude) werd benoemd als beste 3 jarige dressuurmerrie en uitgenodigd voor de NMK en tijdens de Pavo Cup rubrieken die ’s ochtends werden verreden hadden we de beste 4, 5 en 6 jarige.

De 4 jarige hengst Jappeloup (v. All at Once) liet een hele goede verrichting zien. Het is een heel compleet paard en hij heeft kwaliteit in alle drie de gangen. Hij had een bijzonder gelijkmatige cijferlijst en scoorde op ieder onderdeel een 8.5 wat het gemiddelde bracht op 85 punten en een ruime overwinning in zijn rubriek.

De 5 jarige koffievos merrie Irabel (v. Charmeur) lijkt sprekend op haar moeder Darabel. Deze talentvolle en sensibele merrie liet tevens een hele fijne verrichting zien. Ze heeft erg veel afdruk in de draf en galop en scoorde hierop dan ook twee keer een 8.5. Ze hield zich nog iets vast in de staptour wat een hoger cijfer in de weg zat. Ze kreeg nu een 7.5 en haar totale gemiddelde kwam uit op een mooie score van 83 punten ook ruimschoots genoeg voor de winst.

De 6 jarige merrie Halesta (v. Quadroneur) wist haar rubriek te winnen en deed dit met een heel mooi optreden. Haar indrukwekkende draf leverde een hele mooie 9.5 op. Verder scoorde ze over de gehele linie heel goed en ze kwam uit op een score van 84 punten. Al met al een bijzondere dag en een prachtig resultaat voor deze talentvolle jonge paarden! Alle 3 de paarden zijn in eigendom van Stal 104, enkel Halesta is in gedeeld eigendom met Stal Laarakkers.