Vandaag werd in Tolbert een van de selectiewedstrijden voor de Horsefood competitie verreden. Zowel de NMK kampioen Jatilinda (v. All at Once) als Jappeloup (v. All at Once) wisten te imponeren. Met een totaalscore van maar liefst 90 punten en zelfs een 10 voor de draf wist Jatilinda de overwinning op haar naam te zetten. Jappeloup deed niet zo gek veel onder voor zijn halfzusje en behaalde een mooie 2de plaats met 82 punten en onder andere een 9 voor de draf. Al met al een prachtig resultaat voor deze talentvolle jonge paarden die beiden als vader de hengst All at Once hebben. Daarnaast zijn beide paarden gefokt en in eigendom van Stal 104 te Wijdewormer. De finale van de Horsefood competitie is 2 april in Berkel-Enschot.

All at Once is een van de hengsten die aanwezig zal zijn op de gezamenlijke hengstenshow op de mooie locatie van Stal Jede. Hij zal hier onder het zadel van Yessin Rahmouni zijn kwaliteiten aan het publiek tonen en ook zal zijn nafok hier te bewonderen zijn.

Hieronder een collectie schitterende foto’s gemaakt door Anniek de Wit (ADW fotografie) en Lysanne Eijlander (Le-fotografie)