Op vrijdag 30 Maart organiseren we een hengstenshow in samenwerking met Hengstenhouderij Hein Peeters en Dekstation Henswoude. De hengstenshow zal plaatsvinden op de prachtige locatie van Stal Jede in Vledder (voorheen Stal Arcadia). Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00.

We zullen deze avond een divers aanbod aan hengsten tonen waaronder enkele bekende springhengsten van Hein Peeters en de VDL Stud en de Friese hengsten van Henswoude. Wij zullen zelf onze eigen hengsten Ebony (v. Painted Black) en Cum Laude (v. Apache) tonen alsmede All at Once (v. Ampere) onder het zadel van Yessin Rahmouni en Il Divo (v. Winningmood) gereden door Jennifer Sekreve.

All at Once maakte dit jaar al veel reclame met zijn nafok doordat hij te boek staat als de vader van Jatilinda, de Nationaal Kampioen bij de 3 jarige dressuurmerries. All at Once is in eigendom van Stal 104 te Wijdewormer. We zijn tevens blij met de medewerking van de Pretendenthoeve zij zullen naast Il Divo nog een talentvolle bewezen hengst aan de hand tonen. Er zullen van alle hengsten ook wat nakomelingen getoond worden aan de hand en/of onder het zadel.

Ebony liet het afgelopen jaar al zien een goede fokhengst te zijn met 2 hengsten in Den Bosch en een aangewezen zoon voor het verrichtingsonderzoek. We zullen van hem al zijn eerste nakomeling onder het zadel voorstellen. Van Cum Laude verwachten we dit jaar een heel aantal veulens waarvan de eerste eind Maart geboren worden en dus hopelijk present kunnen zijn op de show.